Main content

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

За всеки тип кожа, включително чувствителна

Околоочен крем против стареене, предназначен за зоната на костта непосредствено под веждите, клепачите, бръчките тип „пачи крак“ и торбичките под очите, за видимо по-млад, повдигнат и стегнат вид на кожата.

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Околоочен крем против стареене, предназначен за зоната на костта непосредствено под веждите, клепачите, бръчките тип „пачи крак“ и торбичките под очите, за видимо по-млад, повдигнат и стегнат вид на кожата.

Стара цена Нова цена 110 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

С формула, разработена за третиране на всички четири зони около очите, този околоочен крем против стареене видимо повдига зоната на костта непосредствено под веждите, изглажда клепача, стяга външния ъгъл на окото, намалява бръчките тип „пачи крак“ и изглажда торбичките под очите. С богатото си съдържание на екстракт от семена на боровинка и колагенов пептид, този околоочен крем е с мека гелообразна и кремообразна текстура, която попива бързо и придава на кожата свеж и по-младежки вид.

Преди и След

Before and After Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment
Нашият крем против стареене на кожата около очите видимо коригира ключовите признаци на стареене на кожата във всички четири зони около очите и повдига и стяга кожата за по-младежки вид.

 

Установено 100% видимо подобряване:

 

   +14% по-стегната и по-повдигната кожа
   -21% бръчки тип „пачи крака" и бръчки
   +15% по-свеж вид на зоната под очите
   -19% Неравна и крепова текстура

 

*Осреднени резултати, базирани на експертна оценка в 12-седмично клинично проучване на 96 участници; снимките не са ретуширани и показват средни резултати за повдигнати вежди, резултати над средните за бръчки тип „пачи крак“ и крепова кожа на клепача. Резултатите могат да варират. 100% базирано на процента участници, при които се наблюдава подобрение в един или повече от признаците на стареене, изброени на база експертна оценка в 12-седмично клинично изпитване.

Опитайте нашите упражнения за всички зони около очите

Открийте тренировката за очи, специално разработена за нашия крем, борещ се с признаците на стареенене в зоната около очите. За оптимални резултати изпробвайте нашите експертни техники за масаж на очите, насочени към третиране на четирите зони, за да се постигне видимо стягане, озаряване и изглаждане за по-младежки вид. .
Did You Know?

Знаехте ли, че?

Did You Know?
Нашата формула осигурява забележителни резултати в четири различни зони на очите. Вижте как кожата около очите Ви се променя и придобива по-младежки вид.

 

   90% от анкетираните са съгласни, чезоната на веждите изглежда по-стегната
   80% от анкетираните са съгласни, чегорниятклепач изглежда по-гладък
   83% от анкетираните са съгласни, чебръчките и фините линии изглеждат намалени
   80% от анкетираните са съгласни, чеподуването под очите изглежда намалено

* Процент от участниците, които са имали подобрение по отношение на един или повече признаци на стареене на кожата в седмица 12вклинично проучване, проведено при 96 пациенти
**Самооценка на 93 пациенти след 8 седмици на употреба.

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си