Main content

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Всички типове кожа, включително чувствителна кожа

Есенция за лице с ферулова киселина, подсилваща сиянието и чувството за еластичност за по-младежки вид и усещане на кожата.

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Есенция за лице с ферулова киселина, подсилваща сиянието и чувството за еластичност за по-младежки вид и усещане на кожата.

Стара цена Нова цена 112 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

Обогатена с екстракт от брасика, фитозапарена в продължение на 120 часа, нашата есенция за лице с ферулова киселина е вдъхновена от старинните аптечни препарати за видимо подмладяване на кожата. Тази „етерична запарка“е богата на антиоксиданти за кожата във формула с естествена* ферулова киселина в комбинация с млечна киселина и сквалан. Нашата ефикасна формула видимо подсилва блясъка, изглажда текстурата на кожата и намалява появата на фини линии за здрава, сияйна кожа с младежко излъчване.

*We consider ingredients to be naturally derived if they retain more than 50% of their molecular structure after being processed from a natural source.

Did You Know?

Знаехте ли?

Did You Know?
Верни на нашите аптекарски корени, ние сме съчетали природата и науката по автентичен метод на Kiehl’s, за да създадем ефикасна есенция за лице, която е перфектната първа стъпка в ритуала Ви за грижа за кожата. Обогатена с екстракт от брасика, фитозапарена в продължение на 120 часа, ние използваме силата на семената от брасика заедно с ферулова киселина, за да получим формулата на есенция за лице, обогатена с антиоксиданти за кожата, за да отключите трансформиращата сила на природата и да допринесете за видимо подмладяване на кожата. Нашата формула осигурява антиоксидантна защита в помощ на борбата срещу увреждащите кожата свободни радикали за постигане на здравословен блясък!
Did You Know?

Какво е есенция за лице

Did You Know?
Есенциите за лице са съществена стъпка в рутинната грижа за кожата. Като се използва след почистване и преди нанасяне на серум и хидратант, есенцията може да помогне за заздравяване на кожната бариера и подготвя кожата за следващите стъпки от Вашата рутина!

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си