Main content
ПОГЛЕД КЪМ 170-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА KIEHL'S

ПОГЛЕД КЪМ 170-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА KIEHL'S

се връщаме назад във времето, за да обърнем внимание на нашата духовита история. Присъединете се към нас, за да отпразнуваме различните десетилетия и да представим нашата нова, лимитирана колекция Heritage Collection – ода за любимите ни формули от 1851 г. насам.

Началото на една старовремска аптека

Първоначалната аптека Kiehl’s е обслужвала клиенти на ъгъла на 13-та улица и Трето авеню в Ню Йорк.

Тогава идва Джон Кийл

След като усъвършенства професията си като амбициозен чирак, фармацевтът Джон Кийл купува аптеката. John Kiehl & Co. започва дейността си под името „Kiehl Pharmacy“.

Първите продукти на Kiehl’s

Г-н Ървинг Морс, чиракът на Джон Кийл, поема бизнеса и разширява асортимента до аптека с пълно обслужване, в която се предлагат чайове, билки, тинктури, мед и първите продукти от марката Kiehl, включително оригиналното мускусно масло - нашият характерен аромат.

Опитайте, преди да купите

Ървинг Морс превръща идеята „Опитайте, преди да купите“ в неофициалното мото на аптеката. Този принцип на индивидуално обслужване на клиентите, заедно с щедрото предлагане на проби, е традиция на Kiehl's вече над 95 години.

Познавайте своите формули

Kiehl's става една от първите компании, които с гордост изписват съставките на етикетите на продуктите си – още преди правителството на САЩ да го направи задължително – за да помогне на клиентите да вземат по-информирани и уверени решения при покупка.

Арън Морс разширява науката

Арън Морс, синът на Ървинг, поема семейния бизнес. Опитният химик създава ранна форма на пеницилин и доставя на американското правителство специален крем с алое вера, който се използва при радиационни изгаряния.

Знаехте ли?

Мистър Кости, учебен скелет в естествен размер, е представен за първи път от г-н Морс, за да помогне на клиентите да научат повече за своите състояния и заболявания. В знак на почит към фармацевтичното ни начало, сега той е емблематична фигура във всеки един от нашите магазини.

Класика в процес на създаване

Kiehl’s Pharmacy започва да представя смели нови продукти като тоник с билков екстракт от невен Calendula Herbal-Extract Toner, лосион Blue Astringent Lotion (обичан от Анди Уорхол), балсама за устни Kiehl’s Lip Balm #1 и хидратанта Ultra Facial Moisturizer, всеки от които е сред най-продаваните ни продукти и до днес.

Kiehl’s в архивите

Като признание за историческия ни принос като аптека, повече от 103 продукта и артефакта на Kiehl's са включени в постоянната колекция на Отдела по медицина и наука в Националния музей „Смитсониън“ във Вашингтон, окръг Колумбия.

Отправени към Еверест с Kiehl’s

Kiehl's спонсорира експедицията „Еверест '88“, при която алпинистите достигат върха на Еверест – първото изкачване на източната стена на планината без допълнителен кислород – и взимат със себе си няколко продукта на Kiehl's за подкрепа по време на героичното им пътуване.

Знаехте ли?

Арън Морс е пилот от военновъздушния корпус на САЩ, който понякога се е появявал в магазина на Kiehl's в пълно летателно снаряжение. В края на 1970-те години той излага в магазина ни в Ню Йорк своята „Ескадрила Kiehl's“ от самолети каскадьори. Освен това той е запален мотоциклетист и колекционер на старинни мотори и представя своите модели в магазина за удоволствие на своите клиенти. До ден днешен с гордост представяме мотоциклети в нашите магазини по целия свят в чест на неговия приключенски дух.

Запазване на семейния бизнес

Джами Морс Хайдегер, дъщерята на Арън, поема семейния бизнес и го ръководи заедно със съпруга си Клаус Хайдегер, който е световен шампион по ски.

Представянето на Dermatologist SolutionsTM

Kiehl’s представя Dermatologist SolutionsTM, колекция от усъвършенствана грижа за кожата, формулирана от химиците на Kiehl's (и разработена в сътрудничество с консултативна група от водещи дерматолози) с цел справяне с конкретни проблеми на кожата.

Kiehl’s дава обратно

В чест на 160 години работа в общността, инициативата Kiehl's Gives стартира, чиято цел е да запознае клиентите с нашите глобални благотворителни инициативи.

Позволете ни да променим вашата кожа

Нашите вдъхновени от природата и научно доказани формули са мощни, но безопасни и спомагат за подобряване на цялостното качество на кожата, за да й придаде по-здрав вид. Възползвайте се от нашата индивидуална консултация, за да откриете подходящите за Вас продукти.
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си