Main content

Как да намалите видимо бръчките по врата

Видимите признаци на стареене могат да се появят не само по лицето, но и в областта на врата. Признаците, включително бръчки по врата и загуба на плътност, са резултат от процеса на стареене на кожата. Това са няколко метода за преодоляване на стареенето на кожата и съвети за намаляване на появата на видими бръчки по врата, причинени от стареене или в резултат от напрежение във врата, за подсилване на плътността и еластичността на кожата.

Справете се с бръчките и напрежението във врата с нашия ефикасен антиейдж крем

Нашият мултифункционален коригиращ крем Super Multi-Corrective Cream е специално формулиран за предоставяне на 7-в-1 ползи. Формулата на антиейдж крема видимо повдига, стяга, изглажда, придава финес на текстурата, изравнява тена и повишава блясъка и еластичността за борба с признаците на стареене по лицето, както и с фините линии и бръчки по врата. Поради увеличаването на времето, прекарано с дигитални устройства, нашата формула е насочена и към бръчките по врата в резултат от напрежението в него. Беше клинично демонстрирано, че при продължителна употреба е налице видимо подобрение от 92%* в областта на врата.

Три ключови съставки в нашата формула помагат видимо да се намалят признаците на стареене на кожата:

Фитомиметичен витамин А
Това растение помага за видимо намаляване на бръчките и подновяване на повърхността на кожата за по-фина и гладка кожа.

ProxylaneGX
Патентованата антиейдж молекула, ProxylaneGX помага за възстановяване на еластичността за кожата, която изглежда по-плътна.

Гъба чага
Известна като „супер гъба“ поради многото потенциални ползи на гъбата чага. В нашата формула тя помага за изравняване на тена и повече блясък за по-фин, здрав вид.

Комбинирани в нашата ефикасна формула, тези съставки могат да помогнат в борбата с напрежението във врата и други признаци на стареене по лицето и областта на врата чрез многобройните ползи за по-гладка, по-плътна и по-здрава кожа!

*На базата на данни от 12-седмично проучване на потребителската употреба с участието на 53 жени. Индивидуалните резултати могат да се различават.

I Meeker, Mary. “Internet Trends 2019 Report.” Bond. Accessed 2 July 2020.
II „Напрежението във врата: здравната епидемия на технологичната ера.“ American Posture Institute. Accessed 2 July 2020.
III Greenhalgh, Tom. “How to Prevent Tech Neck in 8 Steps.” Rheumatology Advisor. Accessed 2 July 2020
IV Mango, Alison. “7 Genius Ways to Prevent Wrinkles While You Sleep.” Health. Accessed 2 July 2020.

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си