Main content

Открийте как хиалуроновата киселина въздейства благоприятно на кожата ви

Ако се стремите да подобрите хидратацията на кожата си, търсете продукти с хиалуронова киселина, любима съставка в продуктите за грижа за кожата, която спомага за възстановяването на влагата и за подсилване на кожата. Научете още за предимствата на хиалуроновата киселина за вашата кожа и лице.

Продукти с хиалуронова киселина за коса и кожа от Kiehl’s

Нашите химици използваха тази ултра хидратираща съставка в някои от най-популярните ни формули. За различните продукти са необходими различни видове хиалуронова киселина. Химиците на Kiehl’s внимателно подбират формите на хиалуроновата киселина, за да оптимизират ефективно всяка формула с идеалния тип от тази съставка. Научете повече за продуктите с хиалуронова киселина за кожа и коса от Kiehl’s.

Подсилете кожата със супер серум

Vital Skin-Strengthening Super Serum

С формула, която съдържа 11 kDa хиалуронова киселина – нашата най-малка форма на хиалуронова киселина – и нашия фирмен комплекс Adaptogenic Herbal Complex, нашият серум за подсилване на кожата спомага за видимо намаляване на фините линии, подобряване на устойчивостта и подсилване на сиянието. Тази лека формула с бързо абсорбиране удвоява силата на кожата* и ѝ помага да устоява на влиянията, които водят до стареене на кожата, като замърсявания, температура и токсини в околната среда, които причиняват признаците на стареене.

*Въз основа на индекс на силата на кожата = съставна средна оценка на мекотата, устойчивостта и изпълването на кожата.

SHOP NOW

Борба с линиите и бръчките с помощта на мощен серум с витамин C и хиалуронова киселина

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Тези две съставки с доказано действие за грижа за кожата се представят силно в нашия серум с витамин C. Със съдържание на 12,5% витамин C плюс хиалуронова киселина тази формула спомага за видимото намаляване на бръчките, изглажда текстурата и подсилва блясъка. Химиците на Kiehl’s внимателно разработиха този серум с витамин C без вода, който съдържа фрагментирана хиалуронова киселина за привличане на влагата за незабавно изглаждане на кожата и видимо намаляване на фините линии и бръчките с времето.

SHOP NOW

Видимо повдигане, стягане и подобряване на текстурата на кожата с хидратант с хиалуронова киселина

Super Multi-Corrective Cream

Борба с признаците на стареене с помощта на нашия анти-ейдж крем за лице. Тази формула със съдържание на екстракт от бук и фрагментирана хиалуронова киселина видимо повдига, изглажда, стяга, подобрява текстурата и хидратира кожата за по-младежки вид.

SHOP NOW

Подпомагане на възстановяването на младежката форма на очите със серум за околоочната област „5 в 1“

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Видимо повдигане, стягане и изглаждане на областта на очите с нашия анти-ейдж серум за околоочната област. Тази ефикасна формула със съдържание на натриев хиалуронат плюс растителни екстракти и озаряващи минерали спомага за видимото намаляване на бръчките от тип пачи крак, тъмните кръгове и бръчките под очите.

SHOP NOW

Хидратация за увредената коса с формули за грижа за косата

След като поглезите кожата си с полезните действия на хиалуроновата киселина, допълнете с нея и ритуала си за грижа за косата, като използвате колекцията Kiehl’s Damage Repairing & Rehydrating Collection.

Почистване и изглаждане с шампоан с хиалуронова киселина

Damage Repairing & Rehydrating Shampoo

Изгладете и възстановете косата с нашия хидратиращ шампоан за увредена коса със съдържание на хиалуронова киселина плюс масло от моринга и серамиди.

SHOP NOW

Подхранване и омекотяване с балсам с хиалуронова киселина

Damage Repairing & Rehydrating Conditioner

Нашият хидратиращ балсам за увредена коса спомага за възстановяването на слабата и чуплива коса и ѝ придава блясък и движение.

SHOP NOW

Хидратиране и възстановяване с балсам без измиване за косата с хиалуронова киселина

Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment

Изгладете сухата, изтощена коса с нашия балсам без измиване за увредена коса който подсилва всеки косъм за блестяща коса със здрав вид.

SHOP NOW

You May Also Like

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си