Main content

Как се предотвратява и намалява подпухналост на очите

Независимо дали от време на време се събуждате с уморени очи или страдате от постоянна подпухналост, научете се как да се грижите за подпухнали очи и помогнете за постигането на по-гладка зона около очите. Това често срещано състояние на кожата се причинява от редица фактори, но има техники и методи за третиране, които могат да помогнат за видимо намаляване на подпухналостта на очите за добре отпочинал и освежен външен вид.

Кои са най-добрите средства и кремове за подпухнали очи?

За видимо намаляване на подпухналите очи, сутрин и вечер използвайте околоочен серум или крем, за да спомогнете за изглаждане и намаляване на подпухването в зоната около очите. Тъй като клепачите са особено деликатни, важно е да се използват средства, специално разработени за очите.

Изсветлете и коригирайте с мощен околоочен серум с Витамин C

Мощен околоочен серум с витамин C за намаляване на линиите и тъмните кръгове

Благодарение на формулата с 10% Чист витамин C, Трипептиден комплекс и хиалуронова киселина, този ефикасен околоочен серум с витамин C е клинично доказан* за подпомагане за видимо намаляване на линии, бръчки „пачи крак“,, тъмни кръгове и подпухнали очи.

*Клинично оценяване на пълния панел, тестван в 8-седмично проучване

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Изгладете, изсветлете и премахнете подпухналостта с мощен околоочен крем против стареене

Младежка доза грижа за очите

Незабавно изгладете и озарете зоната около очите с нашия мощен околоочен крем против стареене с про-ретинол, витамин C и екстракт от семена на грозде. Тази ефикасна формула незабавно изглажда и изсветлява зоната под очите, като същевременно помага за видимо намаляване на подпухналостта на очите, тъмните кръгове и фините линии с течение на времето.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Възстановете очите си с нощен околоочен крем

Midnight Recovery Eye

Изгладете с нощен околоочен крем и сутринта се събудете с по-младежки вид на очите. Благодарение на етеричното масло от лавандула, маслото от вечерна иглика и екстрактът от самодивски чемшир, тази възстановяваща формула помага за възстановяване на зоната около очите за по-гладък и свеж вид.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Съживете уморените очи с
околоочен крем за мъже

Гориво за очите

Независимо дали сте били будни цяла нощ или имате постоянна подпухналост, този лек крем за очи е с уникална формула за мъжката кожа. Обогатено с кофеин и витамин В3, това средство носи незабавно охлаждащо и освежаващо усещане и помага за намаляване на появата на тъмни кръгове и подпухнали очи с течение на времето.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Освежете очите в движение
със средство за отстраняване на подпухналостта на очите

Гориво за лицето за отстраняване на подпухналостта на очите

Незабавно освежете уморените очи с охлаждащ околоочен стик. С екстракт от хибискус и кофеин, тази формула се плъзга с незабавен охлаждащ ефект. Разработена за мъже, тази уникална формула помага за съживяване на кожата около очите и видимо намалява подпухналостта на очите за постигане на презареден вид.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. “Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.” Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010). 56-59.
II Pilkington, Belden, Miller. “The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39-47.
III Feintuch. “What Causes Puffy Eyes?” National Women’s Health Resource, Inc. (2019).

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си