Main content

Открийте подхранващата сила на богатата хидратация
с
авокадо

Извлечено от популярния плод авокадо, авокадото е подхранваща и омекотяваща кожата съставка. В Kiehl’s ние използваме както масло от авокадо, така и плодов екстракт от авокадо в някои от нашите най-любими формули.

Ползите от авокадото за кожата

Маслото и екстрактите от авокадо са богати на мастни киселини и витамин Е, за които е известно, че подобряват състоянието на кожата. Както за маслото от авокадо, така и за плодовия екстракт от авокадо е известно, че като част от формулите за грижа за кожата те я подхранват, омекотяват и овлажняват. Верни на корените на нашата общност, ние добиваме авокадо внимателно и никога не добиваме тези плодове от екологично чувствителни региони, където се извършва обезлесяване.

Масло от авокадо

С богатата си и омекотяваща текстура маслото от авокадо има балансирано съдържание на липиди, включващо незаменимите омега мастни киселини. Пресовано от плода авокадо и след това напълно рафинирано, това масло има прозрачен вид и е жълто-зелено на цвят.

Плодов екстракт от авокадо

Извлечен от пулпата на плода авокадо, този концентриран екстракт преминава през процес на филтрация и блендиране, за да се осигури качеството му. Този подхранващ концентрат е богат на мастни киселини, витамин Е и витамин B.

Продукти за грижа за кожата на Kiehl’s
с авокадо

Подхранващите и овлажняващи свойства на авокадото го превърнаха в ключова съставка в нашия най-продаван околоочен
крем – околоочния крем с авокадо Creamy Eye Treatment with Avocado. Вдъхновени от тази любима формула, нашите химици разработиха нашата
подхранваща хидратираща маска с авокадо – Avocado Nourishing Hydration Mask.

Хидратирайте областта около очите с
околоочния крем с авокадо Avocado Eye Cream

Третирайте областта около очите с бърз прилив на хидратация с нашия овлажняващ околоочен крем с авокадо. Тази кремообразна формула, съдържаща масло от авокадо, бета-каротин и масло от ший, осигурява богата хидратация на областта около очите.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Подхранете кожата с
маска за лице с авокадо Avocado Face Mask

Подарете си кремообразна хидратация с маска за лице с авокадо за подхранване и омекотяване на кожата. С богата текстура, вдъхновена от едно свежо и узряло авокадо, тази хидратираща маска помага за запечатването на влага в кожата, така че тя да се усеща еластична и възстановена.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си