Main content

Vital Skin-Strengthening Super Serum

За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

Укрепващ кожата серум, който помага да се предпазим от стресови фактори, причиняващи стареене на кожата и видимо коригира признаците на стареене на кожата.

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Укрепващ кожата серум, който помага да се предпазим от стресови фактори, причиняващи стареене на кожата и видимо коригира признаците на стареене на кожата.

Стара цена Нова цена 132 лв
Раздел от PDP „Намерете магазин“
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!
PDP Sections Accordion

Нашият укрепващ кожата серум прониква в кожата с дълбочина до 8 повърхностни слоя*, за да помогне за коригиране на признаците на стареене на кожата чрез видимо намаляване на фините линии и освежаване на уморена на вид, бледа кожа, което може да бъде причинено от агресори за стареене на кожата. Формулиран с 11kDa хиалуронова киселина; нашата най-малка форма на хиалуронова киселина; и патентован адаптогенен билков комплекс, нашият мощен супер серум; дълбоко прониква в повърхностните слоеве на кожата** и неутрализира стресовите фактори, отговорни за стареене на кожата, като видимо я обновява.

* Въз основа на клинично проучване на 25 експерти, измерващи проникването на пълната формула чрез лентово отстраняване.

** Слоеве на роговия слой.

Did You Know
Did You Know?

Знаете ли че?

Did You Know?
Всеки ден кожата ви влиза в контакт със стресори, които могат да доведат до преждевременно стареене на кожата. Излагането на ултравиолетови лъчи, замърсяването и екстремните температури, заедно с тютюна, стреса, липсата на сън и хранене могат да имат отрицателно въздействие върху кожата Ви и да причинят, сухота, дехидратация, фини линии и други признаци на стареене. Нашата формула е клинично тествана да* to double skin’s strength** предпази кожата от стрес за сияен, здрав външен вид.

*Based on a 4-week clinical study on 58 subjects tested in urban and polluted environments.

**Strength Index based on a composite, average score of clinically graded parameters after using the product for 4 weeks vs one week of use.

SEO Serum PDP Banner
PDP Routine Section

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.
PDP Reviews

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

PDP Slot 1 Section
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си