Main content

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

За суха до много суха кожа, включително чувствителна кожа

Интензивен бариерен крем с колоидни овесени ядки, който осигурява незабавно възстановяване и облекчение за суха и много суха кожа.

Title
Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Интензивен бариерен крем с колоидни овесени ядки, който осигурява незабавно възстановяване и облекчение за суха и много суха кожа.

Стара цена Нова цена 86 лв
Раздел от PDP „Намерете магазин“
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!
PDP Sections Accordion

интензивен бариерен крем, който незабавно облекчава и възстановява сухата, чувствителна кожа. Формулирана с колоидни овесени ядки и бета-глюкан, тази мощна формула е заредена с нашата уникална Advanced Barrier технология, която имитира липидната структура на кожата, за да подпомогне поддържането на влагата и видимо да намали зачервяването, причинено от сухотата. Нашият мощен бариерен крем спомага за облекчаване сухотата на кожата до 10 повърхностни слоя на кожата и подпомага възстановяването на кожната бариера.

Before and After
Did You Know?

Преди и след

Did You Know?
Нашият клинично тестван бариерен крем преобразява сухата до много суха кожа, която може да бъде причинена от различни видове външни и вътрешни агресори. От ежедневно раздразнение до чувствителност, този хидратант с колоидни овесени ядки се грижи за кожата чрез незабавно успокояване, намаляване на видимото зачервяване и осигуряване на интензивно възстановяване.
Did You Know
Did You Know?

Знаете ли, че?

Did You Know?
Понякога кожата ви се нуждае от нещо повече от дневен хидратиращ продукт. В случаи на увреждане от слънцето, стрес, прекомерно излагане на екстремни метеорологични условия, прекомерна употреба на активни съставки и чувствителност на кожата могат да изложат на риск кожната бариера. Това може да доведе до повишена сухота, дискомфорт и повишена кожна реактивност. Нашият Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream с колоидни овесени ядки и бета-глюкан действа като по-интензивно лечение за укрепване на бариерата, незабавно успокояване и намаляване на видимото зачервяване за възстановена кожа със здрав вид.
PDP Routine Section

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.

Straight from the Skin Pros

Научете повече за бариерния ни крем от един от нашите експерти Kiehl's Skin Pros. Разполагаме с над 4700 експертно обучени консултанти в 67 страни, които са посветени на решаването на Вашите проблеми с кожата.
PDP Reviews

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

PDP Slot 1 Section
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си