Main content

Открийте истините и митовете за ретинола

Независимо дали за първи път използвате ретинол или вече сте се възползвали от предимствата на тази съставка за грижа за кожата против стареене, време е да научите важните факти за него. Открийте истините и митовете за ретинола, за да научите как да сведете до минимум страничните му ефекти и да надградите Вашия ритуал за грижа за кожата против стареене!

Открийте нашето решение за видими ползи
от употребата на ретинол при минимален дискомфортii

Нашият обновяващ кожата серум с микродози ретинол за ежедневна употреба Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum е специално формулиран да доставя точно определена по сила ежедневна доза ретинол, така че можете да започнете да използвате ретинол и да видите подобрението в стегнатостта на кожата и намаляването на бръчките с минимално усещане за дискомфорт, включително видимо зачервяване, сухота и белене на кожата. Лесно е да бъде включен във всеки ритуал за грижа за видимо обновяване на кожата! Нашият усъвършенстван серум против бръчки с микродози ретинол е подходящ за всички типове кожа, включително чувствителната, както и за начинаещи потребители на ретинол.

Формулирана с ретинол, пептид и серамиди, нашата формула осигурява толерантност на кожата към микродоза ретинол, така че да има минимален дискомфорт по време на употреба.

Вашият цялостен ритуал за грижа против стареене

След като приложите нашия серум против бръчки с ретинол, можете да завършите ритуала си за грижа с нашия ефикасен крем против стареене на кожата и един от нашите слънцезащитни продукти за кожа с младежки вид и усещане!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

i Въз основа на потребителско проучване, проведено със 135 участници след 12 седмици употреба.

ii Минимизира видимото зачервяване, сухота и белене на кожата.

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си