Main content

Ползите от амазонската бяла глина за премахване на токсините
от кожата

Известна като „Вълшебната земя“, амазонската бяла глина се използва от векове сред общностите около река Амазонка. Като ключова съставка на Kiehl’s, тази премахваща токсините и почистваща глина се използва в нашата минимизираща порите колекция Rare Earth Collection.

Kiehl’s и амазонската бяла глина

Добивана близо до устието на река Амазонка в Северна Бразилия, нашата амазонска бяла глина се търгува справедливо и се събира от местните общности. По своето течение с дължина от 4000 мили река Амазонка носи големи количества седименти, които утаява при устието си и по този начин прави глината в региона особено богата на минерали. Чрез дългосрочно партньорство с местната общност в Бразилия Kiehl’s осигурява икономическа подкрепа за общностите, които събират нашата глина.

Нашите продукти с амазонска бяла глина

Амазонската бяла глина е ключова съставка в нашата най-продавана маска за дълбоко почистване на порите Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Тази любима формула е вдъхновила цяла колекция от продукти за грижа за кожата за премахване на токсините и минимизиране на порите – Rare Earth Collection.

Маска за дълбоко почистване на порите Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Почистваща маска с глина, която спомага за извеждане на замърсяванията и токсините, причиняващи запушените пори. Използвайте няколко пъти седмично, за да подпомогнете подобряването на текстурата и изглаждането на кожата.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Ежедневно почистващо средство за дълбоко почистване на порите Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Нежно и без да лишава кожата от естествената й влага, това почистващо средство за дълбоко почистване на порите на лицето помага за премахване на замърсяванията и омазняването, като същевременно ексфолира кожата. С леко разпенваща се формула това почистващо средство помага за видимото минимизиране на порите за мек и свеж вид.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Тоник за подобряване на текстурата на порите Rare Earth Pore Refining Tonic

Двуфазен тоник за минимизиране на порите, който помага за намаляването на разширените пори и за блясъка на кожата. Изглаждайте с него след почистване, за да подпомогнете балансирането, изглаждането и матирането на кожата.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си