Main content

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Всички типове кожа, включително чувствителна кожа

Есенция за лице с ферулова киселина, подсилваща сиянието и чувството за еластичност за по-младежки вид и усещане на кожата.

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Есенция за лице с ферулова киселина, подсилваща сиянието и чувството за еластичност за по-младежки вид и усещане на кожата.

Стара цена Нова цена 172 лв
Раздел от PDP „Намерете магазин“
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!
PDP Sections Accordion

Обогатена с екстракт от брасика, фитозапарена в продължение на 120 часа, нашата есенция за лице с ферулова киселина е вдъхновена от старинните аптечни препарати за видимо подмладяване на кожата. Тази „етерична запарка“е богата на антиоксиданти за кожата във формула с естествена* ферулова киселина в комбинация с млечна киселина и сквалан. Нашата ефикасна формула видимо подсилва блясъка, изглажда текстурата на кожата и намалява появата на фини линии за здрава, сияйна кожа с младежко излъчване.

*We consider ingredients to be naturally derived if they retain more than 50% of their molecular structure after being processed from a natural source.

Did you Know Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence
Did You Know?

Знаехте ли?

Did You Know?
Верни на нашите аптекарски корени, ние сме съчетали природата и науката по автентичен метод на Kiehl’s, за да създадем ефикасна есенция за лице, която е перфектната първа стъпка в ритуала Ви за грижа за кожата. Обогатена с екстракт от брасика, фитозапарена в продължение на 120 часа, ние използваме силата на семената от брасика заедно с ферулова киселина, за да получим формулата на есенция за лице, обогатена с антиоксиданти за кожата, за да отключите трансформиращата сила на природата и да допринесете за видимо подмладяване на кожата. Нашата формула осигурява антиоксидантна защита в помощ на борбата срещу увреждащите кожата свободни радикали за постигане на здравословен блясък!
What is a Facial Essence
Did You Know?

Какво е есенция за лице

Did You Know?
Есенциите за лице са съществена стъпка в рутинната грижа за кожата. Като се използва след почистване и преди нанасяне на серум и хидратант, есенцията може да помогне за заздравяване на кожната бариера и подготвя кожата за следващите стъпки от Вашата рутина!
PDP Routine Section

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.
PDP Reviews

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

PDP Slot 1 Section
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си