Изглежда, че не сте в България

Моля, изберете държава/регион от изброените по-долу:

Main content

Calendula Serum-Infused Water Cream

За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

Чудотворен аква-крем с концентриран серум с невен.

Calendula Serum-Infused Water Cream

Calendula Serum-Infused Water Cream

Чудотворен аква-крем с концентриран серум с невен.

94 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

Какво представлява

Вдъхновен от любимия ни тоник с билков екстракт от невен, нашият ефикасен, ефирен аква-крем е с формула, съдържаща нашия концентриран серум с невен с инфузия от екстракт от невен и стотици микронизирани венчелистчета от невен. При използване, това уникално овлажняващо средство с лека текстура осигурява успокояваща хидратация за свежа, сияйна кожа.

Каква е ползата

  • Видимо избистря тена на кожата и я кара да засияе само след една седмица
  • При продължителна употреба спомага за видимо намаляване на зачервяванията
  • Помага за подобряване при неравномерната текстура, бледа кожа и сухи фини линии
  • Омекотява кожата с трайна 24-часова хидратация
  • За всеки тип кожа

Основни съставки

Серум от невен

Нашият серум от невен се обединява с концентрата ни от екстракт от цветя на невен и със стотици микронизирани венчелистчета от невен. В нашата формула е известно, че осигурява дълготрайно, непрекъснато снабдяване с жизненоважни съединения за успокояване на дискомфорта.

Начин на употреба

Did You Know?

Знаете ли че?

Did You Know?
Във всека разфасовка Calendula Serum-Infused Water Cream има стотици микронизирани венчелистчета от невен. Всяко отделно венчелистче има 5 съединения за намаляване на дискомфорта. Нашата формула, с тези съединения, помага на кожата да устои на ранните признаци на стареене, включително неравна текстура, матовост и сухи фини линии. За да се даде възможност за максимално освобождаване на тези съединения, венчелистчета от невен се накисват при висока температура, преди да бъдат смесени в перфектния крем за успокояване на кожата.
Did You Know?

Какжо е воден крем?

Did You Know?
Водните кремове са леки, гел хидратанти с уникална формула. Водният крем на Kiehl’s е уникално разработен, за да „приюти“ нашия концентриран серум от невен във водната фаза на формулата. При нанасяне, кремът се превръща в прилив на водна свежест и доставя стотици микронизирани венчелистчета от невен и най-високо ниво на екстракт от невен директно върху кожата.

Future Made Better

Верни на мисията на нашето семейство - основатели, ние се стремим да подобрим качеството на общностите, които обслужваме,
като намалим въздействието върху околната среда, създаваме формулите си отговорно и подкрепяме благотворителни каузи. Тази формула се прави с:
Отговорнo създаване на формули
Ангажимент за рециклиране

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си