Main content

Открийте нашето най-добро масло за лице за вас

Ако искате да подобрите сиянието, да освежите изморената кожа или да успокоите проблемните области, включете масло за лице в ежедневния си ритуал. Тези съчетания от ароматни масла спомагат за възстановяването на хидратацията заедно с целенасочени предимства за кожата. Научете как да откриете натуралните масла на Kiehl’s!

Масла за лице от Kiehl’s

Hие в Kiehl’s разработихме масла за лице, внимателно създадени за хидратиране на кожата и осигуряване на допълнителни предимства. Въпреки че сухият тип кожа най-често се нуждае от допълнителна хидратация, маслата за лице могат да са полезни за всички типове кожа, дори и мазна. Открийте нашето най-добро масло за лице за вас или изберете различни формули за използване сутрин и вечер.

Успокояване на кожата с билково масло за лице

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

С уникалната си формула за всички типове кожа, включително мазна, склонна към несъвършенства и проблемна, това успокояващо некомедогенно масло за лице спомага за видимото намаляване на зачервяването на кожата, подсилва бариерната функция на кожата и понижава дискомфорта. С формула, която съдържа съставки със 100% естествен произход*, включително масла от семена на Cannabis Sativa и зелен риган, този билков концентрат спомага за балансирането на хидратацията и за успокояването на кожата.

*Считаме, че съставките са от естествен проход, ако те запазват повече от 50% от молекулярната си структура след обработка от естествен източник.

SHOP NOW

Съживяване на кожата с ежедневно масло за лице

Ежедневен съживяващ концентрат

Започнете утрото си с енергизиращо масло за лице, за да възвърнете жизнеността на изморената кожа без блясък. В допълнение към сияйния вид на кожата този антиоксидантен серум спомага за защитата на кожата от свободните радикали. Съдържа масла от корен от джинджифил, слънчоглед и таману, а леката формула помага на кожата да изглежда свежа и здрава през целия ден.

SHOP NOW

Възстановяване на кожата с нощно масло за лице

Midnight Recovery Concentrate

Преди да заспите, притиснете няколко капки от нашето популярно нощно масло за лице за да помогнете на кожата да се възстанови, докато спите. Благодарение на формулата с етерично масло от лавандула, масло от вечерна иглика и сквалан, това възстановяващо масло за лице спомага кожата да изглежда видимо по-сияйна и подмладена на сутринта.

SHOP NOW
Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си