Main content

Тайната на грижата за кожата със сквалан

Ако сте пристрастени към култовия крем Ultra Facial Cream от Kiehl’s или завършвате всеки ден с няколко капки Midnight Recovery Concentrate, може би сте се запитвали за предимствата на сквалана. Характерна съставка за Kiehl’s, скваланът се използва в нашите формули от 70-те години на 20-и век.

Kiehl’s и сквалан

Започнахме да използваме сквалан в нашите формули през 70-те години на 20-и век в нашия Ultra Facial Moisturizer и Creme de Corps хидратант за тяло. Дори преди да започнем да създаваме формули с този растителен липид, ние продавахме 100% сквалан в аптечни флакони в нашата старомодна аптека в Ийст Вилидж. Благодарение на богатия ни опит в използването на тази съставка ние продължаваме да обогатяваме със сквалан все повече от нашите формули.

Внимателно добиване 

Ние в Kiehl’s използваме 100% растителен сквалан. От първоначалното добиване до крайното създаване на формулата, ние сме разработили всеобхватни защити, за да гарантираме, че използваме качествена съставка, получена изцяло от растения. Маслините и захарната тръстика са основните източници на сквалан в нашите формули. Чрез внимателен добив ние извличаме и пречистваме сквалана от странични продукти на процесите, използвани за получаване на зехтин и захар.

Продукти за грижа за кожата от Kiehl’s със сквалан

Ultra Facial Cream

Нашият № 1 любим продукт на клиентите в цял свят, Ultra Facial Cream осигурява 24-часова хидратация за всички типове кожа, включително и за чувствителна кожа. Нашата формула е обогатена със сквалан, извлечен от маслини, който е познат с това, че поддържа кожната бариера на влагата. Нашият популярен хидратант съдържа и гликопротеин от глетчер, който се получава от микроорганизми в морските глетчери и е забележителен със способността си да се развива в екстремален климат. Със своята изключително лека текстура нашият популярен крем за лице изглажда и омекотява, за да направи кожата видимо по-здрава.

SHOP NOW

Midnight Recovery Concentrate

Събудете се с подмладена кожа благодарение на нощното масло за лице от Kiehl’s. Обогатен със сквалан, този възстановяващ еликсир съдържа също и етерично масло от лавандула и масло от вечерна иглика. Това популярно масло за лице има луксозен аромат и спомага за възстановяване на вида на кожата през нощта, за да я подхрани и да я направи по-сияйна на сутринта.

SHOP NOW

Creme de Corps

Богат и разкошен, хидратантът за тяло Kiehl’s Creme de Corps е класическа формула, която изглажда и омекотява от глава до пети. Обогатен със сквалан, този лосион за тяло съдържа също и бета-каротин, какаово масло и масло от сусам. Погрижете се за кожата си, като ѝ осигурите разкошна хидратация с този популярен лосион за тяло от Kiehl’s.

SHOP NOW

Creme de Corps Body Oil

Вдъхновено от нашия класически хидратант, нашето спрей масло за тяло подхранва кожата, за да я направи мека и гладка. Тази формула, обогатена със сквалан, съдържа също и масло от гроздово семе. С разкошен аромат на ванилия и бадем, това масло за тяло прави кожата кадифено мека.

SHOP NOW

You May Also Like

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си