Main content

Super Multi-Corrective Cream

За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

Крем против стареене на кожата насочен към признаците на стареене на кожата със 7-в-1 предимства за видимо по-гладка, стегната и по-млада кожа.

Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Крем против стареене на кожата насочен към признаците на стареене на кожата със 7-в-1 предимства за видимо по-гладка, стегната и по-млада кожа.

Стара цена Нова цена 174 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

Какво представлява

Видимо опъване, изглаждане, усъвършенстване на текстурата; изравнете цвета и повишете сиянието и усещането за еластичност с нашия многофункционален овлажнител. Нашият крем против стареене на кожата предлага многоцелеви подход за намаляване на 7 ключови видими признака на стареене на кожата, включително фини линии и бръчки, загуба на еластичност и неравномерни цвят и текстура. В нашата формула триото от PhytoMimetic Vitamin A, ProxylaneGX и гъба Чага се обединява за свръхзареждащ ефект. Този крем против стареене на кожата видимо изглажда фините линии и бръчки по лицето и шията и увеличава чувството за еластичност в кожата, като същевременно видимо изравнява цвета и повишава сиянието за кожа с видимо стегнат, опънат и по-младежки вид.

Каква е ползата

  • Видимо опъва, изглажда, стяга, усъвършенства текстурата на кожата, изравнява цвета на кожата, повишава сиянието и засилва усещането за еластичност за кожа с по-млад вид
  • Видимо намалява ключовите признаци на стареене на кожата чрез многоцелеви подход, като 96% забелязват видими резултати против стареене на кожата във времето*
  • Насочва се към основните видими признаци на стареене на кожата, включително фини линии и бръчки по лицето и шията, загуба на еластичност, неравномерен цвят на кожата и бледост
  • За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

*Въз основа на 96% съгласие след продължителна употреба в проучване сред потребителите; останалите резултати са клинично тествани в 12-седмичен тест с 53 жени.

How it’s made better

• Formulated without: Parabens,
Mineral Oil
and Dye
• Renewable Chaga Mushroom
• Up to 30% recycled plastic
packaging

Начин на употреба

Did You Know?

Знаете ли че?

Did You Know?
Както кожата на лицето може да загуби еластичност и плътност с течение на времето, така и кожата в областта на шията. Фактори, включително задържане на главата под ъгъл от 45 градуса, за да видите екрана на телефон или компютър, известен също като “tech neck” или “text neck,” може да доведе до образуване на фини линии и бръчки в областта на шията.
Нашият крем против стареене е специално разработен, за да работи срещу фините линии и бръчки по лицето и шията, за да се бори с видимите ефекти на "tech neck" и други признаци на стареене. При продължителна употреба потребителите виждат до 92% * видимо подобрение в областта на шията.
* Въз основа на съгласие в 12-седмично проучване в група от 53 жени. Индивидуалните резултати могат да варират.

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.
Love the smell, the way it makes my skin feel clean and how it clears up any inconsistencies

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си