Main content

How to treat
dark spots & discolorations

Чудите се как ефективно да премахнете тъмните петна от лицето, гърдите или ръцете си? Научете повече за причините за образуването на тъмни петна и обезцветяване на кожата и как да помогнете за видимото намаляване на съществуващите белези, като същевременно предотвратите образуването на нови.

Най-добрите продукти на Kiehl's за тъмни петна

За постигане на ясен тен на кожата, опитайте формули от Dermatologist Solutions™ на Kiehl's, колекцията Clearly Corrective™, за да помогнете за видимото озаряване на кожата.

Подобрете ясния тен на кожата с коректор на тъмни петна

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

Концентрираният серум е важна стъпка във Вашия ритуал за грижа за кожата с тъмни петна и обезцветяване. Със своята формула, съдържаща активиран витамин С, екстракт от бяла бреза и екстракт от божур, за нашия серум за тъмни петна е клинично доказано*, че видимо намалява тъмните петна, подобрява ясния тен, прави равномерен тона на кожата и дори да намалява появата на белези след акне. Нанасяйте сутрин и вечер за постигане на ясен тен на кожата.

* Въз основа на 12-седмично клинично проучване с участието на 17 жени с всички типове кожа, представени с лека до умерена тежест на признаците, включително пост-възпалителна хиперпигментация.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Премахнете обезцветяването на кожата с маска за лице за тъмни петна

Хидратираща маска за подобряване ясния тен на кожата Clearly Corrective™ Booster Hydration Mask

Само за 15 минути можете да подобрите ясния тен на кожата с нашата озаряваща маска за лице за тъмни петна. Със своята формула, съдържаща равностойни концентрации от ключовите съставки за изсветляване на кожата като флакон коректор на тъмни петна Clearly Corrective ™ Dark Spot Solution, тази маска помага видимо да намалеят тъмните петна и обезцветяването при продължителна употреба.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

I“How to fade dark spots in skin of color.” American Academy of Dermatology Association.
IIVashi, N.A. and R.V. Kundu. “Facial hyperpigmentation: causes and treatment.” British Journal of Dermatology. (2013).
IIIHollinger, Jasmine C., MD, Angra, Kunal, MD, и Rebat M. Halter, MD. “Are Natural Ingredients Effective in the Management of Hyperpigmentation? A Systematic Review.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2018): 11(2): 28-37.

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си