Main content

Нощен ритуал за грижа за кожата

Да спите достатъчно за красота далеч не е мит. Докато спите, кожата Ви активно се възстановява от агресорите и увреждането през деня. Научете повече за значението на достатъчния сън за възстановяване и обновяване на кожата Ви и как нощният ритуал за грижа за кожата с формули като на любимия ни възстановяващ концентрат Midnight Recovery Concentrate може да работи съвместно с дейността на кожата Ви през нощта.

Циркаден ритъм на кожата

Независимо дали кожата Ви е суха, мазна или чувствителна, тя следва определен циркаден ритъм всеки ден. Циркадните ритми са физически, умствени и поведенчески промени, които следват ежедневния цикъл и реагират предимно на светлина и тъмнина. Като част от циркадния ритъм на кожата, през деня тя активно се защитава от агресорите на околната среда. През нощта кожата работи за възстановяването си от вредните въздействия през деня.

Вълшебният час в полунощ

През нощта протичат различни кожни функции с максимално припокриване в полунощ. По време на този час на възстановяване в полунощ кожата работи на високи обороти и може да бъде по-възприемчива, което означава, че нощните часове може да са идеални за ползване на Вашите продукти за грижа за кожата. Използването на формули, предназначени да съдействат за възстановяването на кожата през нощта, може да помогне за постигането на по-свежа и по-млада кожа до сутринта.

Нощна нужда от хидратация

По време на този период на съвземане и възстановяване, кожата също изпитва повишена загуба на вода, поради което е много важно да се използва хидратиращо масло или нощен крем за запечатване и задържане на влагата. Третирайте кожата си с богат балсам, хидратиращ серум или масло за лице, за да подпомогнете хидратирането на кожата, докато спите.

Ръководство на Kiehl’s за нощна грижа за кожата

Помогнете на кожата си в процеса на възстановяване през нощта с нашия нощен ритуал за грижа за кожата. В допълнение към съня за красота, през нощта се грижете за кожата си с продукти с формули, разработени за възстановяване на кожата и създаване на приятно изживяване.

Премахвайте грима с почистващо олио

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Премахването на грим, мръсотия и омазняване преди сън е съществена стъпка от нощния ритуал за грижа. След дълъг ден нанесете нашето почистващо олио за премахване на грим върху суха кожа и емулгирайте с вода за разтваряне на замърсяванията. Благодарение на формулата с ботанически масла като етерично масло от лавандула и масло от вечерна иглика, нашето почистващо олио има и луксозен аромат, който ще Ви помогне да успокоите сетивата си, като остави отминалия ден някъде далеч.

 • Разтваря мръсотия, омазняване, замърсявания и грим, без прекалено да изсушава
 • Оставя усещане за възстановена, мека и успокоена кожа
 • Подготвя кожата за нощни процедури
 • Некомедогенно и подходящо за всички типове кожа, включително мазна и чувствителна
ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Възстановете видимо зоната около очите с нощен крем за очи

Midnight Recovery Eye

Очите често са първата зона, която показва признаци на умора или стареене, така че нощният крем за очи е задължителен. Третирайте уморените си очи с нашия нощен крем за очи за тъмни кръгове и подпухналост. Разработен с бленд от ботанически масла, нашият нощен крем за очи съдържа и екстракт от самодивски чемшир. Събудете се с освежени очи с по-младежки вид.

 • Помага за укрепване и възстановяване на зоната около очите
 • Видимо намалява тъмните кръгове и подпухналостта на очите
 • Подхранва зоната под очите и по орбиталната кост
ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Премахнете бръчките и увеличете сиянието със серум с витамин С

Мощен концентрат за намаляване на линиите

Като част от Вашия нощен ритуал за грижа, нанасяйте мощен серум с Витамин C за гладка текстура на кожата и засилване на блясъка. Благодарение на формулата с 10,5% чист витамин С и 2% аскорбил глюкозид плюс хиалуронова киселина, нашият мощен концентрат помага за видимо намаляване на бръчките и изглаждане на текстурата на кожата.

 • Спомага за визуално намаляване на фините линии и бръчките
 • Изглажда текстурата на кожата и засилва блясъка
 • Видимо намалява дълбоките бръчки, марионетните линии и бръчките на челото
ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Възстановете кожата с нощно олио за лице

Midnight Recovery Concentrate

Преди да заспите, третирайте кожата си с 2-3 капки от нашето любимо нощно олио за лице за възстановяване на кожата през нощта. Обогатен с луксозен бленд от ботанически масла, нашият ефикасен концентрат се абсорбира лесно, за да помогне за изглаждане на текстурата на кожата и да засили блясъка до сутринта.

 • Helps visibly firm and smooth skin
 • Само за една нощ той видимо възстановява кожата и я прави по-сияйна
 • Абсорбира се лесно и оставя кожата мека и хидратирана
ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Стегнете кожата с нощна маска за лице

Стягаща маска с джинджифилов лист и хибискус

Като последна стъпка от Вашия нощен ритуал за грижа за кожата, използвайте нашата кадифена нощна маска за лице и незабавно усетете стягащия ефект. Благодарение на формулата с екстракт от семена на хибискус и джинджифилов лист, нашата нощна маска за лице спомага за намаляване на фините линии за видимо по-гладка кожа. Използвайте нашата маска за една нощ, вместо Вашия овлажнител 5 пъти седмично, за по-гладка кожа.

 • Стяга и изглажда кожата, докато спите
 • Попива в кожата с кадифена текстура
 • При продължителна употреба помага за намаляване на появата на фини линии
ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

Също може да харесате

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си