Main content

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

За всички типове кожа, включително чувствителна кожа

Дълбоко хидратираща маска за суха кожа, която помага за задържане на влагата в нея през нощта и стабилизира бариерата за влага на кожата, за да помогне за лечението на сухотата, стягането и лющенето на кожата.

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

Дълбоко хидратираща маска за суха кожа, която помага за задържане на влагата в нея през нощта и стабилизира бариерата за влага на кожата, за да помогне за лечението на сухотата, стягането и лющенето на кожата.

Стара цена Нова цена 84 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!Каква е ползата

 • Помага за дълбоко хидратиране на кожата, за да се сведе до минимум кожата, която изглежда и се усеща суха, стегната или олющена
 • Помага за предотвратяване на прекомерната загуба на влага през нощта и подобрява задържането на влага
 • Стабилизира бариерата за влага през нощта, за да помогне на кожата да стане по-устойчива срещу външни агресори от околната среда
 • За всички типове кожа, включително суха и чувствителна

Какво представлява

Нашата интензивно хидратираща маска за суха кожа помага за възстановяване и укрепване на бариерата за влага на кожата ви, за да помогне за увеличаване на стабилността на бариерата и предотвратяване на прекомерната загуба на влага през нощта. Обогатена с 10,5% сквалан и гликопротеин от глетчер, тази нощна маска за лице се разтапя в кожата ви и стабилизира бариерата за влага, за да помогне за повишаване на устойчивостта срещу външни агресори. Събудете се с подхранена кожа със здрав вид, която не се лющи.


text
How To Apply

Начин на употреба

How To Apply
 • Нанесете след почистване
 • Използвайте върховете на пръстите и втрийте малко количество от продукта до получаване на гладка консистенция
 • Нанесете здрав слой от маската върху чиста кожа
 • Леко масажирайте, докато формулата се разтопи в кожата
 • Разнесете излишното количество по кожата, шията и гърдите
 • Не изплаквайте
 • Оставете да подейства през нощта
 • На сутринта следвайте обичайния си режим
 • Тази нощна маска за лице може да се използва и като 15-минутно лечение или като студен кремообразен почистващ препарат
 • Открийте нашите други овлажняващи маски за лице и хидратиращи маски за лице за суха кожа като нашата стягаща маска за лице, и нашата маска за лице с авокадо.

Кога да се използва

Използвайте през нощта, за да допълните ритуала си за грижа за кожата.

Нанасяйте по 3 пъти на седмица или по желание.

Нощ
Did You Know?

Знаехте ли?

Did You Know?
Кожата ви губи 93% повече вода през нощта поради по-ниското производство на мазнини, докато спите. Това може да направи кожната бариера „нестабилна“, което да доведе до сухота, лющене, стягане и уязвимост към външни агресори. Нашата хидратираща маска за укрепване на бариерата помага за стабилизиране на кожната бариера през нощта, за да се задържи в нея влагата за по-мека, по-устойчива и здрава на вид кожа.
Did You Know?

Много начини за използване на маската

Did You Know?

Разгледайте многобройните приложения на нашата нощна маска за лице, за да намерите тези от тях, които отговарят на вашите нужди и ритуал.

Студен кремообразен почистващ препарат

За нежно хидратиращо почистване използвайте върховете на пръстите си, за да нанесете с масажиране малко количество в сухата си кожа, и след това се избършете със суха кърпа за лице. Ако имате нужда от по-дълбоко и по-подхранващо почистване, оставете препарата нанесен за 90 секунди, преди да го отстраните.

15-минутно лечение
За по-дълбока хидратация на сухи зони, които се нуждаят от допълнителна грижа, нанесете видим слой от формулата върху кожата и го оставете нанесен за 15 минути. Отделете останалите части от формула.

Попълнете своята рутина

Открийте ефикасни формули за надграждане на вашата рутина.

Отзиви на потребители

Даване на моето мнение

Споделете мнението си с други клиенти

Напишете отзив
В момента няма отзиви.

Бъдете първият, който ще напише отзив за този продукт

Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си