Main content

ПОДНОВЯВАНЕ НА МИСИЯТА НА KIEHL’S

Ние сме поели ангажимент към здравето на кожата и благосъстоянието на света. Въпреки че целта ни не се е променила, предизвикателствата пред бизнеса и обществото изискват от нас да преосмислим всеки аспект от нашия бизнес,
за да използваме ресурсите и материалите
по-дълго време.

НАШАТА МИСИЯ

Компанията Kiehl's е създадена през 1851 г. и заедно се стремим да се грижим за състоянието на планетата за бъдещите поколения.
Начертахме пътя си напред, за да постигнем конкретни цели до 2030 г.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА РЕСУРСИ

Ние се стремим да формулираме 100% от нашите продукти, използвайки изобилни, възобновяеми съставки, за които се прилагат източници и производствени процеси, спомагащи за опазването на ресурсите, с минимални отпадъци и гарантиращи възстановяването, доброто състояние и процъфтяването на ключовите природни ресурси.

ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Нашата цел е да оставим в миналото използването на нова пластмаса за еднократна употреба, като опаковаме 100% от нашите формули във флакони за многократна употреба, такива, позволяващи повторно пълнене или изработени от рециклирани материали, като същевременно улесняваме клиентите да изхвърлят още над 15 милиона опаковки.

ОВЛАСТЯВАНЕ НА ОБЩНОСТТА

Винаги сме знаели, че големите неща започват с малки стъпки: ние вдъхновяваме нашата глобална общност да предприема действия, като насърчаваме общественополезните действия и осигуряваме обучение, фокусирано върху устойчивостта.

И ТАКА, КАКВО Е „ЦИРКУЛЯРНОСТ“?

Днес начинът, по който произвеждаме продуктите, е линеен. Вземаме материали и ресурси, създаваме продукти и в крайна сметка ги изхвърляме като отпадъци.

В кръговата икономика ние имитираме начина, по който нещата се случват в природата, като се фокусираме върху това как използваме ресурсите и произвеждаме продукти и като имаме план за материалите и опаковките след това, за да предотвратим създаването на отпадъци.

КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА
ЗА KIEHL’S?

В Kiehl’s това означава, че ние се снабдяваме с възобновяеми и изобилни съставки, създаваме формули въз основа на „зелена химия“, използваме преработени и рециклирани материали в нашите опаковки и магазини и захранваме производството с възобновяема енергия и затворен воден цикъл. Развиваме се и като въвеждаме продукти с възможност за повторно пълнене и опаковки, направени с по-малко материали, както и рециклираме празни флакони, които се разтапят и превръщат в материали за бъдещето.


Въпреки че нашата мисия далеч не е завършена, ние откриваме нови начини за подобрения всеки ден и оставаме ангажирани да затваряме цикъла за здравето на нашата планета.

ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ ЕКО ПРОДУКТИ

Получаване на екологична селекция


Съобщение за ориентация
За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си