Изглежда, че не сте в България

Моля, изберете държава/регион от изброените по-долу:

Main content

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

Комплект за добре дошли, включващ мощни формули за идеалното въведение в нашата грижа за кожата против стареене.

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Комплект за добре дошли, включващ мощни формули за идеалното въведение в нашата грижа за кожата против стареене.

89 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

Какво представлява

Добре дошли в света на Kiehl’s! Разкрийте младежкия вид на кожата си с помощта на нашите ефикасни формули за грижа за кожата против стареене. Този комплект съдържа всичко необходимо, за да запазите кожата си стегната и гладка през този празничен сезон!

Комплектът съдържа

 • Включва две обичайни по размер и три мини формули
 • CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER, 75 мл
 • RETINOL SKIN-RENEWING DAILY MICRO-DOSE SERUM, 10 мл
 • POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING & DARK CIRCLE-DIMINISHING VITAMIN C EYE SERUM, 3мл
 • CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION, 15мл
 • SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM, 7мл
 • Основни съставки

  Едно по-добро бъдеще

  Верни на мисията на нашите основатели, ние се стремим да подобряваме качеството на живот в общностите, за които работим, като намаляваме нашето
  въздействие върху околната среда, поемаме отговорност и подкрепяме благотворителни каузи. Тази формула е създадена с:
  1-ва полза от продукта
  2-ра полза от продукта
  3-та полза от продукта
  4-та полза от продукта

  How to Use

  • ТОНИЗИРАЙТЕ с нашия Calendula Herbal-Extract Toner. След почистване на кожата навлажнете стерилен памучен тампон с тоника. Разнесете върху кожата в областите, където е необходимо, като избягвате зоната около очите. Нанесете през деня или през нощта.
  • ОБНОВЕТЕ ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА с нашия Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Нанесете нашия серум против бръчки с ретинол върху цялото лице, като избягвате зоната около очите. Може да се използва сутрин или вечер.
  • НАМАЛЕТЕ ТЪМНИТЕ ПЕТНА с нашия Clearly Corrective Dark Spot Solution. Нанесете сутрин и вечер, преди Вашия хидратиращ продукт. Може да се използва върху определени зони или върху цялото лице. Може да се използва и за коригиране на видими промени в цвета на ръцете, шията и гърдите. Нанесете слънцезащитен крем всеки ден за оптимални резултати.
  • ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ОЧИТЕ СИ с нашия Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Внимателно потупайте и загладете зоната под очите по протежение на околоочния контур. Използвайте околоочния крем за тъмни кръгове всяка сутрин и вечер. Пазете очите. При контакт изплакнете обилно с вода.
  • ХИДРАТИРАЙТЕ с нашия Super Multi-Corrective Cream. Нанесете равномерно върху почистена кожа и масажирайте лицето. Може да се прилага както през деня, така и през нощта.

  What's Inside

  • Deluxe Super Multi-Corrective Cream
  • Deluxe Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
  • Deluxe Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum
  • Full-Size Clearly Corrective Dark Spot Solution
  • Full-Size Calendula Herbal-Extract Toner

   

  Относно художника

  About Marylou Faure
  Ние от Kiehl’s сме големи почитатели на изкуството и подкрепяме по-голямата творческа общност. Като такива, всяка година си сътрудничим с различен художник при създаването на уникални, единствени по рода си творби за нашия адвент календар. Тази година си партнираме с френския илюстратор и художник Марилу Фор, която специализира в дизайна на персонажи. Нейните оживени илюстрации придават игриво, дръзко отношение на нашия адвент календар за 2021 г. и осигуряват идеален фон за едно незабравимо празненство с Kiehl’s. Където и да го поставите, тазгодишният смел и ярък адвент календар ще привлече вниманието на всички.
  About Marylou Faure

  Приказна страна на подаръци

  About Marylou Faure
  Празнувайки 170 години дух на единство с Kiehl’s, лимитираната серия опаковки, създадена заедно с художничката Марилу Фор, превръща Ню Йорк в магическа приказна страна, изпълнена с разнообразни, неповторими герои. Присъединете се към нашия юбилей и отпразнувайте сезона на подаръците, като споделите подаръка на Kiehl’s с приятели, семейство и всички, които са във Вашия списък тази година. Празникът ще се превърне в една „Приказна страна на подаръци“, ако използвате нашето ръководство за подаръци, за да закупите формули, които те ще обикнат и които са внимателно подбрани точно за тях!

   

  Съобщение за ориентация
  За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си