Изглежда, че не сте в България

Моля, изберете държава/регион от изброените по-долу:

Main content

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

За всеки тип кожа, включително и за чувствителна кожа

Колекция от любимите на нашите клиенти формули за идеално въведение в Kiehl’s.

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

Колекция от любимите на нашите клиенти формули за идеално въведение в Kiehl’s.

79 лв
Изберете РАЗМЕР
ИЗПРОВАЙТЕ В МАГАЗИНА! Запазете си час за консултация в магазин, за да получите Вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата! Намери магазин
Запазете консултация в магазин, за да получите вашия персонализиран ритуал за грижа за кожата!

Какво представлява

Добре дошли в света на Kiehl’s! Опитайте любимите на нашите клиенти формули с този комплект, съдържащ всичко необходимо за цялостен ритуал за грижа за кожата. Идеалният подарък за хидратиране на кожата както през деня, така и през нощта.

Комплектът съдържа

 • Включва две обичайни по размер и три мини формули
 • ULTRA FACIAL CREAM, 28 мл
 • CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER, 40 мл
 • CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO, 7 мл
 • ULTRA FACIAL CLEANSER, 30 мл
 • MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE, 15 мл
 • Основни съставки

  Едно по-добро бъдеще

  Верни на мисията на нашите основатели, ние се стремим да подобряваме качеството на живот в общностите, за които работим, като намаляваме нашето
  въздействие върху околната среда, поемаме отговорност и подкрепяме благотворителни каузи. Тази формула е създадена с:
  1-ва полза от продукта
  2-ра полза от продукта
  3-та полза от продукта
  4-та полза от продукта

  How to Use

  • ПОЧИСТЕТЕ с нашия Ultra Facial Cleanser . . Нанесете малко количество върху чисти върхове на пръстите. Нежно масажирайте върху влажните зони на лицето с кръгови движения нагоре, като избягвате зоната около очите. Изплакнете обилно или отстранете излишното количество с влажна кърпа.
  • ТОНИЗИРАЙТЕ с нашия Calendula Herbal-Extract Toner. След почистване на кожата навлажнете стерилен памучен тампон с тоника. Разнесете върху кожата в областите, където е необходимо, като избягвате зоната около очите. Нанесете през деня или през нощта.
  • ХИДРАТИРАЙТЕ с нашия Ultra Facial Cream. Нанесете върху чиста кожа на лицето.
  • ХИДРАТИРАЙТЕ ОЧИТ с нашия Creamy Eye Treatment with Avocado. Нанесете от крема за очи от авокадо по протежение на околоочния контур с върха на пръста си. Внимателно потупайте в деликатната зона около очите. Избягвайте да издърпвате кожата. Може да се прилага през деня или през нощта.
  • ОБНОВЕТЕ КОЖАТА ПРЕЗ НОЩТА с нашия Midnight Recovery Concentrate. След почистване на кожата нанесете 2-3 капки върху ръцете. Внимателно притиснете върховете на пръстите към бузите, челото и брадичката, за да разпределите равномерно, преди да масажирате в кожата. Може да се постави самостоятелно или под хидратиращ продукт. Кога да го използвате.

  What's Inside

  • Full-Size Ultra Facial Cream
  • Deluxe Calendula Herbal-Extract Toner
  • Deluxe Creamy Eye Treatment with Avocado
  • Full-Size Midnight Recovery Concentrate
  • Deluxe Ultra Facial Cleanser

   

  Относно художника

  About Marylou Faure
  Ние от Kiehl’s сме големи почитатели на изкуството и подкрепяме по-голямата творческа общност. Като такива, всяка година си сътрудничим с различен художник при създаването на уникални, единствени по рода си творби за нашия адвент календар. Тази година си партнираме с френския илюстратор и художник Марилу Фор, която специализира в дизайна на персонажи. Нейните оживени илюстрации придават игриво, дръзко отношение на нашия адвент календар за 2021 г. и осигуряват идеален фон за едно незабравимо празненство с Kiehl’s. Където и да го поставите, тазгодишният смел и ярък адвент календар ще привлече вниманието на всички.
  About Marylou Faure

  Приказна страна на подаръци

  About Marylou Faure
  Празнувайки 170 години дух на единство с Kiehl’s, лимитираната серия опаковки, създадена заедно с художничката Марилу Фор, превръща Ню Йорк в магическа приказна страна, изпълнена с разнообразни, неповторими герои. Присъединете се към нашия юбилей и отпразнувайте сезона на подаръците, като споделите подаръка на Kiehl’s с приятели, семейство и всички, които са във Вашия списък тази година. Празникът ще се превърне в една „Приказна страна на подаръци“, ако използвате нашето ръководство за подаръци, за да закупите формули, които те ще обикнат и които са внимателно подбрани точно за тях!

   

  Съобщение за ориентация
  За най-добро преживяване, моля, обърнете устройството си